• -2,05 €
  • E-KAINA
    - 16 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit MSM Plus 300g.

2441
13,00 €
10,95 € Sutaupote 2,05 €
Su PVM
Įvertinimas
Kiekis

3.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

MSM Plus 300 g
 
OstroVit MSM plus - tai yra metilsulfonilmetano (Organine sieros), gliukozamino ir vitamino C, šaltinis, kuris sinergiškai sudaro puikų kompleksą, palaikantį kremzlių, kaulų, kraujagyslių, dantenų, odos ir dantų veiklą.
Siera yra mineralas, dažniausiai randamas mūsų kūne po kalcio ir fosforo. Siera vaidina nepaprastai svarbų vaidmenį aminorūgščių, fermentų, imunoglobulinų (antikūnų) ir glutationo - tarpląstelinio antioksidanto, saugančio ląsteles nuo laisvųjų radikalų, sintezėje.
 
Metilsulfonilmetano MSM yra organinis cheminis junginys sieros (organinės sieros), dažnai randamas žalių daržovių arba šviežio pieno. Deja, tai medžiaga, kuri lengvai skaidosi technologinių maisto perdirbimo procesų metu. Štai kodėl papildymas metilsulfonilmetanu yra toks svarbus mums. Tai vaidina svarbų vaidmenį aminorūgščių ir kolageno sintezės procese.
 
L-askorbo rūgštis yra organinis cheminis junginys, priklausantis daugiarūšių alkoholių grupei. Tai yra svarbi maistinė medžiaga žmogaus racione, kuri yra atsakinga už tinkamą jungiamojo audinio ir kaulų funkcionavimą. Jo biologiškai aktyvi forma - vitaminas C laikomas vienu pagrindinių antioksidantų.
 
Gliukozaminas yra medžiaga, kuri kaupia junginius, kurie randami sąnario kremzlėje. Padidėjusių fizinių pastangų, didesnių sąnarių apkrovų, antsvorio ir senyvo amžiaus žmonėms organizmas gamina mažesnį gliukozamino kiekį nei jam reikia. Šios medžiagos trūkumas reiškia, kad sąnariai tinkamai neatlieka savo darbo. Jei kūnas aprūpinamas tinkamu gliukozamino šaltiniu, jis palaiko kremzles.
 
Produkto grynasis svoris: 300 g
Porcijos viename indelyje: 150
Porcijos dydis: 2 g
Vienoje 2g porcijoje yra:
Metilsulfonilmetanas 1880 mg
Gliukozamino sulfatas 100 mg
Vitaminas C  20 mg (25% *)
 
Rekomenduojama paros dozė 2 g (2 dozavimo semtuvai) sumaišyti 100-150 ml vandens ar sulčių. Gerkite po 1 porciją per dieną, geriausia 30 minučių prieš valgį.
Neviršykite rekomenduojamos dienos normos. Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveika gyvensena. Nevartokite, jei esate alergiškas kuriai nors produkto sudedamajai daliai. Preparato neturėtų vartoti vaikai, nėščios moterys ir maitinančios motinos. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Kilmes salis Lenkija.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit MSM Plus 300g.

13,00 € 10,95 €