GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

GASPARI Real Mass Advanced 5454g.

0,00 €
Su PVM
Įvertinimas

Kiekis
Išparduota

0.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Raumenų masės didinimas nėra paprasta užduotis. Norėdami augti, turite suvartoti daugiau kalorijų nei sudeginate. Tai gali būti sudėtinga aukšto našumo sportininkams, kultūristams, galiūnams, jėgininkams. Svarbiausia yra išlaikyti didelį baltymų, angliavandenių ir riebalų kiekį mitybos racione. Pridėję svorio didinimo papildų, galite tai padaryti. Gaspari Nutrition pažangiausias svorio didinimo papildas REAL MASS® porcijoje turi 1000 KALORIŲ su 47 G Baltymų, Kreatino, BCAAS ir patentuoto dekstrino „GlycoFuse ™“. Šis universalus papildas gali būti vartojamas prieš treniruotę, po treniruotės arba kaip dienos valgymo pakaitalas. Kai reikia efektyviai ir greitai pridėti kokybiškas mases, REAL MASS yra aukščiausios kokybės svorio didinimo sprendimas.
 
Maistine  porcijos verte
Porcija 4 šaukštai (250 g)
Kalorijos 1000
Iš viso riebalų 7 g 
Sotieji riebalai 3,5
Transriebalai 0 g
Cholesterolis 10 mg 
Druskos 430 mg 
Bendras angliavandenių kiekis 188 g 
Dietinės skaidulos 1 g 
Cukrus 43 g
Baltymai 47 g 
 
Sudedamosios dalys: Angliavandenių kompleksas (maltodekstrinas, šakotas ciklinis dekstrinas „GlycoFuse ™“), baltymų matrica (išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų hidrolizatas, išrūgų baltymų izoliatas, micelinis kazeinas, pieno baltymų izoliatas), kakavos milteliai, nenugriebtas pienas (saulėgrąžų aliejus, ir (arba) sojų pupelių aliejaus, kukurūzų sirupas, natrio kazeinatas, mono- ir digliceridai, natrio citratas, emulsikliai (silicio dioksidas ir sojų lecitinas), fruktozės, aminorūgščių komplekso (L-glicinas, kreatino monohidratas, BCAA (L-izoleucinas, L-leucinas, L-valinas)), natūrali ir dirbtine kvapioji medziaga, tirstikliai (karageninas, celiuliozė, ksantanas), fermentų mišinys (amilazė, proteazė, laktazė), kokoso riešo milteliai, saldikliai kalio acetilsulfamas ir sukralozė, jūros druska, alfa lipoinė rūgštis, linų sėklu aliejaus milteliai.
Alergine informacija: Sudetyje yra pieno ir sojos. GAMINAMA ĮRENGINIU, KURIUO APDOROJAMI Kiaušiniai, riešutai, žuvis ir vėžiagyviai / moliuskai.
Vartojimas. Sumaišykite 4 šaukštelius produkto 500 ml šalto vandens, nugriebto pieno ar mėgstamo gėrimo ir suplakite plaktuveje ar maišytuve.
Naudokite pagal savo pasirinkimą - tarp valgymų, prieš ir po treniruotės. Porcija rekomenduojame suskaidyti į 2 mažesnes :)
Gamintojas Gaspari Nutrition. Kilmes salis JAV

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

GASPARI Real Mass Advanced...

0,00 €