• -2,05 €
  • E-KAINA
    - 14 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit Tri Creatine Malate 300g

2455
15,00 €
12,95 € Sutaupote 2,05 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

4.32 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Specialios paskirties maisto produktas OstroVit Tri-Creatine Malate 300 g su saldikliu (-iais)
OstroVit Tri-Creatine Malate yra aukščiausios kokybės produktas, kuris yra kreatino malato šaltinis. Tai kreatino ir obuolių rūgšties derinys santykiu 1:3. Produkto sudėtyje nėra perteklinių užpildų ir kitų priedų. Produkto mikronizacijos lygis yra aukščiausias. Idealų produkto biologinį prieinamumą lėmė aukšti vartotojų reikalavimai.
Pakuotėje 300 g kreatino malato
75 produkto porcijos
1 porcija = 4 g
Kreatino malatas – Tri kreatino malatas
Kreatino malatas gali padėti sustiprinti  anabolinį, ergogeninį ir antikatabolinį kreatino poveikį. Kreatinas yra organinis junginys, sudarytas iš baltymų fragmentų, atsirandančių raumenų audinyje. Pagrindinė kreatino užduotis – kaupti energiją raumenyse, todėl padidėja energijos kiekis, kurį galima panaudoti treniruotės metu. Padidėjęs energijos kiekis raumenyse padidina kūno jėgą ir ištvermę, taigi ir reguliariai didina treniruočių efektyvumą. Be to, jis pagreitina liesos kūno masės augimą, didina raumenų jėgą ir didina organizmo darbingumą. Be to, padidėjęs kreatino kiekis prisideda prie greitesnės raumenų regeneracijos tarp treniruočių serijų, o tai atitolina fizinio ir psichinio kūno nuovargio poveikį.
Kreatino malatas yra viena iš labiausiai tirpių kreatino formų, labai gerai įsisavinama organizme ir efektyviai paverčiama fosfokreatinu. Jis pasižymi dideliu stabilumu dėl didesnio atsparumo skrandžio fermentams.
Geriausią poveikį duoda ilgalaikis papildų vartojimas kartu su tinkama, subalansuota mityba, tinkama treniruotė ir poilsis.
Savybės:
Veikia anaboliškai – palaiko grynos raumenų masės kūrimą
Padidina kūno jėgą ir efektyvumą
Palaiko kūno riebalų mažinimo procesą
Padidina treniruočių efektyvumą
Pagreitina raumenų atsistatymą po treniruotės
Lėtina kūno nuovargio poveikį
Gerai įsisavinama kreatino forma.
Laboratoriškai patvirtinta kokybė
Klientų sveikatos labui OstroVit gaminami produktai yra reguliariai tikrinami nepriklausomoje akredituotoje laboratorijoje, siekiant užtikrinti ir išlaikyti aukščiausią kokybę.
Sudedamosios dalys: kreatino malatas, aromatas, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K.
Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.
Maistingumo deklaracija: 
Grynasis produkto svoris: 300 g
Porcijos viename konteineryje: 75
Porcijos dydis: 4 g
Veikliosios medžiagos porcijai
Kreatino malatas 3846 mg
- įskaitant kreatiną 2846 mg
Vartijimas: Į 100–150 ml vandens arba sulčių įpilkite 4 g (1 kaušelį). Treniruočių dienomis suvartokite vieną porciją kasdien – pabudus arba po treniruotės. Ne treniruočių dienomis suvartokite vieną porciją kasdien po pabudimo.
Nevartokite, jei esate alergiškas kuriai nors iš produkto sudedamųjų dalių. Produkto neturėtų vartoti vaikai, nėščios moterys ir maitinančios motinos. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Gamintojas: Fitness Trading, Golebie-Lesniewo 11, 07-305 Andrzejewo, Lenkija.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit Tri Creatine...

15,00 € 12,95 €