• -9,05 €
  • E-KAINA
    - 23 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

USP Labs Modern BCAA 535g

3245
39,00 €
29,95 € Sutaupote 9,05 €
Su PVM
Įvertinimas

Skonis
Kiekis
Prekė su papildomais pasirinkimais

9.98 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Modern BCAA - tai amino rūgščių kompleksas miltelių formoje (BCAA santykiu 8:1:1 su kitomis amino rūgštimis, tokiomis kaip: L-alaninas, taurinas, glicinas, L-lizino hidrochloridas, L-alanil-L-glutaminas).
GRYNASIS KIEKIS: 535,5g (30 porcijų)
 
MAISTINĖ VERTĖ PORCIJOJE (2 samteliuose - 17,85 g.):
Patentuotas mišinys 15 g
   (8:1:1 BCAA+ mišinys (mikronizuoti L-leucinas, L-izoleucinas, L-valinas), L-alaninas, taurinas, glicinas, L-lizino hidrochloridas, L-alanil-L-glutaminas (Sustamine™)).
Elektrolitų mišinys 654 mg
Natrio 120 mg
Kalio 100 mg    (5% RMV)
   (Natrio citratas, kalio chloridas)
RMV - referencinė maistinė vertė
 
SUDEDAMOSIOS DALYS: Patentuotas mišinys ((mikronizuotas l-leucinas, mikronizuotas l-izoleucinas, mikronizuotas l-valinas, mikronizuotas l-alaninas, mikronizuotas taurinas, mikronizuotas glicinas, mikronizuotas l-lizino hidrochloridas, mikronizuotas l-alanil-l-glutaminas (Sustamine™)), natrio chloridas, kalio chloridas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios ir dirbtinės kvapiosios medžiagos, saldiklis sukralozė, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas.
VARTOJIMAS: Vartojant kaip maisto papildą, sumaišykite 1 porciją (2 samteliai) su 400 ml vandens ir gerai suplakite apie 30 sekundžių. Gurkšnokite per treniruotę. Papildoma porcija gali būti suvartota iš karto po treniruotės ar bet kuriuo, jūsų pageidaujamu laiku. Labai šalto vandens nepatartina vartoti dėl to, kad tai gali įtakoti prastesnį tirpumą ir paskatinti putojimą. 
ĮSPĖJIMAI: Produktas skirtas vartoti sveikiems 18 metų ir vyresniems asmenims. Besilaukiančios ar maitinančios motinos negali vartoti produkto. Nutraukite vartojimą ir pasikonsultuokite su mediku, jei atsiras nepageidaujamų pojūčių. Neviršykite rekomenduojamos paros normos. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartokite, jei įsigyta pakuote pažeista. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.
 
LAIKYMAS: Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
 
GAMINTOJAS: USPLabs, LLC (Dallas, Texas 75220).

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

USP Labs Modern BCAA 535g

39,00 € 29,95 €