• -2,41 €
  • E-KAINA
    - 30 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

ActivLab Run & Bike Isotonic 475g

1144
8,00 €
5,59 € Sutaupote 2,41 €
Su PVM

Įvertinimas
(1)
Skonis
Kiekis

1.86 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Milteliai izotoniniam gėrimui ruošti ActivLab Run & Bike Isotonic su saldikliu (-iais)

Grynasis kiekis 475g.
„Activlab Run & Bike Isotonic“  – tai gėrimas, subalansuojantis vandens ir elektrolitų, išsiskiriančių iš organizmo prakaito sekrecijos procese, lygį. Jis taip pat papildo organizmą vitaminais ir mineralais,bei šiek tiek angliavandeniais, sudegintais fizinio krūvio metu.
Subalansuotas elektrolitų ir osmosinio slėgio lygis, atitinkantis slėgį kūno skysčiuose, leidžia greitai numalšinti troškulį ir papildyti prarastus mikroelementus. Gėrime esantis natris veiksmingai apsaugo nuo raumenų mėšlungio susidarymo.
Priešingai nei energetiniai gėrimai, izotoniniai gėrimai turi mažai cukraus ir yra šiek tiek prisotinti anglies dioksido. Jie taip pat prisideda prie vandens palaikymo organizme ir praturtina jį mikro ir makro elementais, kurie gali padėti atsistatyti raumenims.
Izotoniniai gėrimai yra nepamainomi užsiimant sportu, reikalaujančiu ilgalaikių ir labai intensyvių pastangų, pvz. ilgų nuotolių bėgimas, dviračių sportas ir kvalifikuotas turizmas.
Isotonic – tai izotoninis gėrimų koncentratas, skirtas ištvermės disciplinų sportininkams. Specialios formulės dėka produktas ne tik puikiai papildo fizinio krūvio metu netektus skysčius ir elektrolitus, bet ir gali padėti  sumažinti nuovargį, bei papildyti vitaminų kompleksu.
Maistingumo deklaracija 100g:
Energija 1419,5 kJ / 334 kcal;
Riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g);
Angliavandeniai 83,5 g (iš kurių cukrų 83,5 g);
Baltymai 0 g;
Druska 2,8 g;
natrio 1110 mg;
Kalis 413 mg (20%*);
Chloridas 381 mg (47 %*);
Kalcis 381 mg (47%*);
Magnis 190 mg (50%*);
Vitaminas B1 0,55 mg (50%*);
Vitaminas B2 0,7 mg (50%*);
Niacinas 8 mg (50 %*);
Pantoteno rūgštis 3 mg (50 %*);
Vitaminas B6 0,7 mg (50%*);
Biotinas 25 ug (50%*);
Folio rūgštis 100 ug (50%*);
Vitaminas B12 1,25 ug (50%*);
Guaranos ekstraktas 317 mg (iš kurių kofeino 70 mg).
* % RMV- referencinė maistinė vertė
Vartojimas:  Ištirpinkite dalį (31,5 g – 1 šaukštelį) 500 ml vandens buteliuke. Naudokite prieš, per (kas 15 minučių) ir po fizinio krūvio (maždaug 200 ml).
Sudedamosios dalys: 
Apelsinų skonio
Gliukozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, natrio citratas, ortofosforo rūgšties kalcio druskos, kalio chloridas, magnio karbonatas, saldiklis: acesulfamas K, guaranos sėklų ekstraktas (Paullinia cupana), kvapioji medžiaga, vitaminai (tiamino mononitratas, riboflavinas, D-nikotinamidas, kalcio). pantotenatas, piridoksino hidrochloridas, D-biotinas, folio rūgštis, cianokobalaminas), spalvos: chinolino geltona ir saulėlydžio geltona.
Citrinos skonis
Gliukozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, natrio citratas, ortofosforo rūgšties kalcio druskos, kalio chloridas, magnio karbonatas, saldiklis: acesulfamas K, žaliosios arbatos (Camellia sinensis) lapų ekstraktas, kvapioji medžiaga, vitaminai (tiamino mononitratas, riboflavinas, nikotinamidas). , kalcio D-pantotenatas, piridoksino hidrochloridas, D-biotinas, folio rūgštis, cianokobalaminas), spalva: chinolino geltona.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

ActivLab Run & Bike...

8,00 € 5,59 €