• -5,05 €
  • E-KAINA
    - 14 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

FA MASS CORE 3000g

5364
35,00 €
29,95 € Sutaupote 5,05 €
Su PVM
Įvertinimas

Skonis
Kiekis
Išparduota

9.98 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Angliavandeniais ir baltymais praturtinti milteliai FA MASS CORE su saldikliu (-iais) Grynasis kiekis 3000g



MassCore iš Core linijos yra novatoriškas, efektyvus ir pasiteisinęs aukščiausios kokybės maisto papildas raumenų masei didinti, rekomenduojamas jėgos ir ištvermės sporto šakų sportininkams.

MassCore yra aukščiausio lygio baltymų ir angliavandenių mišinys, kuris puikiai patenkina organizmo poreikius po intensyvios treniruotės. Gausus angliavandenių kiekis produkte užtikrina kokybišką atsistatymą, bei tinka norint priaugti svorio.

MassCore – tai išbaigtas, sudarytas iš kelių mišinių, maisto papildas, tiekiantis organizmui visas medžiagas, reikalingas greitam atsistatymui ir raumenų vystymuisi. Ir visiškai nesvarbu kokio intensyvumo treniruotės.

MassCore puikiai tinka ir megėjams, ir profesionaliems sportininkams.

 

Kiekviena MassCore porcija tiekia organizmui 40 g. aukščiausios kokybės baltymų ir gali padėti didinti ir išlaikyti raumenų masę, di ir tripeptidus bei laisvąsias amino rūgštis, išsiskiriančias iš hidrolizuotų išrūgų baltymų (Optipep™), hidrolizuoto kazeino (PeptoPro) ir išrūgų baltymų izoliato (Isolac). MassCore taip pat tiekia 136 g angliavandenių (paprastų ir sudėtinių angliavandenių mišinį bei Vitargo), kurie yra pirminis dirbančių raumenų energijos šaltinis ir gali padėti apsaugoti raumenų baltymus nuo panaudojimo energijai gaminti.
 

100g maistinė vertė:

Baltymų – 20g;

Riebalų – 2,5g;

Angliavandenių – 68g.

Energinė vertė: 376 kcal/1596 kJ. 

Porcijoje (200g.) yra:

Baltymų – 40g;

Riebalų – 5g;

Angliavandenių – 136g (iš kurių cukrų – 20g.);

Natrio – 0,2g;

    Maistinių skaidulų – 2g.

Sudedamosios dalys: Maltodekstrinas, gliukozė, pieno baltymų koncentratas, pieno išrūgų koncentratas (Carbelac®), pasukos, kakava (tik šokoladiniame skonyje), pieno išrūgų izoliatas (Isolac®), pieno išrūgų hidroizoliatas, kukurūzų krakmolas (Vitargo®), hidrolizuotas pieno išrūgų izoliatas ( OptipepTM), hidrolizuotas kazeinas (PeptoPro®), tirštumą reguliuojanti medžiaga ksantano guma, skonio stipriliai, dažikliai (amoniakinė karamelė (tik šokolado, šokolado su riešutais ir karamelės skoniuose), bata-karotinas (tik vanilės, vanilės-migdolų ir bananų skoniuose), burokėlių koncentrato milteliai (tik braškiniame skonyje).

Vartojimas: 1 porciją (4 matavimo kaušeliai) sumaišyti su 400ml vandens arba nugiebtu pienu. Vartoti pusę arba pilną porciją 45-75 minutes prieš treniruotę ir pusę arba pilną porciją iškart po treniruotės. Jeigu treniruojatės kasdien, vartoti po 1 porciją tarp valgių. Arba pagal trenerio ar sporto gydytojo nurodymus. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. 
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

FA MASS CORE 3000g

35,00 € 29,95 €