• -19,05 €
  • E-KAINA
    - 24 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

Dymatize Elite 100% Whey Protein 2100g

4550
79,00 €
59,95 € Sutaupote 19,05 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

19.98 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Gaminant Elite Whey, buvo pasitelkta pati pažangiausia išrūgų apdirbimo technologija – Hydrowhey. Jos dėka baltymai hidrolizuojami (suskaidomi) smulkiausių darinių – peptidų. Tai amino rūgščių dariniai, tieisog žaibišku greičiu patenkantys į kraujotaką, bei lygiai taip pat staigiai trasportuojami link pažeistų raumeninių audinių, tame tarpe ir dirbančių. Tikintis greito atsistatymo po treniruočių yra ypač svarbu, kad baltymo profilyje esančios amino rūgštys kuo greičiau būtų įsisavintos. Tam tikslui ir buvo sukurtas Elite Whey!
 
Kiekviena Elite Whey Protein porcija savo sudėtyje turi net 5,5 gramus BCAA (šakotųjų grandžių amino rūgščių), bei 2,7 g L-Leucino. L-Leucinas yra amino rūgštis, turinti didžiausią įtaką baltymų sintezės skatinime.
 
Elite Whey Protein yra pagamintas aukščiausius standartus GMP atitinkančioje gamykloje, visiškai saugus ir be jokių draudžiamų priedų, puikiai įvertintas garsiausių pasaulio sportininkų.
 
Elite Whey Protein nuo šiol turi dar geresnius skonius!
 
Maistinė ir energinė vertė porcijoje (1 samtelyje - 33,6 g):
Energetinė vertė: 120 kcal / 520kJ
Baltymų: 25 g
Angliavandenių: 2 g (kuriuose cukrų: 1 g)
Riebalų: 1,5 g (kuriuose sočiųjų: 1 g)
Skaidulinių medžiagų: 1 g
Kalcio: 210 mg (26% RMV)
Kalio: 180 mg (22% RMV)
Natrio: 0,06 g
*RMV - referencinė maistinė vertė
 
Sudedamosios dalys: Baltymų mišinio (baltymų išrūgų izoliatas, baltymų išrūgų koncentratas), emulsiklis sojos lecitinas, išrūgų peptidai, natūralios ir dirbtinės kvapsiosios medžiagos, stabilizatoriai (celiuliozės derva, ksantano derva, karageninas), saldikliai (acesulfamo kalio druska, sukralozė ir stevia lapų ekstraktas), virškinimo enzimų kompleksas (proteazė, laktazė, lipazė).
 
Vartojimas: Sumaiškite 1 samtelį produkto su 150-175 ml vandens, pieno ar sulčių, plakite apie 20 sekundžių. Suvartokite vieną porciją iškarto po treniruotės, kitą galima prieš treniruotę arba iš ryto. Suvartoti 1-3 porcijas per dieną, priklausomai nuo baltymų poreikio.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Dymatize Elite 100% Whey...

79,00 € 59,95 €