• -4,00 €
  • E-KAINA
    - 14 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

ON GOLD STANDART PRE-WORKOUT 330g.

2293
29,00 €
25,00 € Sutaupote 4,00 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

8.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout su saldikliu (-iais)
 
Naujasis ON Gold Standard Pre-Workout – dar daugiau energijos, jėgos ir susikaupimo!
 
Kruopščiai atrinkti ir patikimai veikiantys ingredientai
Energijos kompleksas pašalins pavargimo jausmą ir pagerins koncentraciją treniruočių metu
Net 3 gr. Ištvermės komplekso, kuris leis Jums treniruotis iki paskutinio pakartojimo
 
Optimum Nutrition kompanija įsipareigoja naudoti tik saugias ir veiksmingas medžiagas. Tai įrodo Gold Standard Pre-Workout – kruopščiai atrinktos, aukščiausios kokybės medžiagos, tame tarpe ir kofeinas, kuris išgaunamas tik iš natūralių šaltinių (arbata ir kavos pupelės). Kofeinas gali padėti sumažinti fizinį išsekimą, pagerinti Jūsų koncentraciją treniruočių metu, suteikti energijos ir sumažinti pavargimo jausmą, todėl tai labai populiari medžiaga įvairiose sporto šakose.
 
Gold Standard Pre-Workout sudėtyje yra CarnoSyn Beta-Alanino,kuris stiprinaJūsųraumenis, didina jėgą, ištvermę ir mažina pieno rūgšties susidarymą raumenyse.
Taip pat, sudėtyje yra vokiečių sukurtas Creapure Creatine Monohydrate – žinomiausias sporto industrijoje kreatino monohidratas, kurio įsisavinimas yra ypatingai greitesnis dėl mikronizacijos proceso – dalelės susmulkinamos iki maksimalaus lygio. Dėl šios priežasties kreatinas tampa puriu ir taip jis greičiau patenka į organizmą.
Atlikti tyrimai parodė, kad vartojant Beta-Alaniną kartu su kreatinu galima sumažinti riebalų kiekį organizme ir padidinti raumeninę masę.
 
Optimum Nutrition kompanija pasirūpino, kad šias dvi medžiagas ir dar daugiau rastumėte naujajame Gold Standard Pre-Workout.
 
Pasiekite savo tikslus su Gold Standard Pre-Workout!
 
 
 
Pakuotėje 30 porcijų (1 porcija - 11 g)
 
Vienoje porcijoje (11 g) yra: RMV*
 
Energetinė vertė 112 kJ / 27 kcal
Vitamino D 5 µg 100%
Vitamino B1 2 mg 179%
Niacinas 17 mg 106%
Vitamino B6 2 mg 140%
Folio rūgšties 200 µg 100%
Vitamino B12 9 µg 360%
Pantoteno rūgšties 10 mg 167%
Amino rūgščių 3,3 g:
L-citrulinas 1,5 g
Beta-alanino (CarnoSyn®) 1,5 g
N-acetil-L-tirozino 250 mg
Kreatino monohidrato 3,4 g:
kuriame kreatino 3 g
L-karnitino 375 mg
Kofeino 175 mg
Greipfrutų bioflavanoidai  50 mg
Ženšenio (Panax notoginseng) 50 mg
RMV* - referencinė maistinė vertė.
 
Sudedamosios dalys (arbūzų skonio): kreatino monohidratas, amino rūgštys (L-citrulinas, CarnoSyn® beta-alaninas, N-acetil-L-tirozinas), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, vyno rūgštis), kvapiosios medžiagos, L-karnitinas, vitaminai (piridoksino hidrochloridas, nikotinamidas, kalcio D-pantotenatas, cianokobalaminas, tiamino hidrochloridas, cholekalciferolis, pteroilmonoglutamo rūgštis), greipfrutų bioflavonoidų kompleksas, natūralus kofeinas, tirštikliai (karboksimetilceliuliozė, ksantano derva, karageninas), lipnumą reguliuojančios medžiagos (silicio dioksidas, kalcio silikatas), saldikliai (sukralozė, acesulfamo kalio druska), ženšenio (Panax notoginseng) šaknies ekstrakto milteliai, dažiklis burokėlių raudonasis. Sudėtyje yra alergenas: pienas ir soja (lecitinas).Maisto papildas buvo gaminamas naudojant įrenginius, kurie ankščiau maisto papildų gamybai naudojo: glitimą, kiaušinius, žemės riešutus, kitus riešutus.
 
Vartojimas: 1 porciją (11 g) sumaišyti su 350 ml šalto vandens (iki norimo saldumo) ir suvartoti nedelsiant po paruošimo. Vartoti 20-40 minučių prieš treniruotę arba kitu dienos metu. Neviršyti 1 samtelio (11 g) per dieną.
 
Sudėtyje yra kofeino. Nerekomenduojama vaikams ir nėščioms moterims (175 mg / 1 porcijoje)
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. 
Kilmes salis JAV

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

ON GOLD STANDART...

29,00 € 25,00 €