• -7,51 €
  • E-KAINA
    - 36 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

OstroVit BCAA 8-1-1 400g.

2379
21,00 €
13,49 € Sutaupote 7,51 €
Su PVM
Įvertinimas
Skonis
Kiekis

4.50 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit BCAA 8-1-1 Grynasis kiekis 400g. Su saldikliais.
 
„OstroVit BCAA 8-1-1“ - aukščiausios klasės produktas fiziškai aktyviems žmonėms, kurį sudaro tik trys šakotos grandinės aminorūgštys, leucinas, valinas ir izoleucinas. Produkto mikronizacija yra aukščiausio lygio. Idealų produkto biologinį prieinamumą ir aukštą tirpumą nulėmė aukšti vartotojų reikalavimai.
 
400 g BCAA pakuotėje
Produkte yra 80 porcijų
Amino rūgščių santykis 8: 1: 1 (leucinas, valinas, izoleucinas)
Didelis leucino kiekis produkte!
BCAA - šakotosios grandinės aminorūgštys
BCAA (išsišakojusios grandinės amino rūgštys) yra šakotos grandinės amino rūgštys: leucinas, valinas ir izoleucinas. Šie junginiai gavo šį pavadinimą dėl išplėstos šoninės grandinės pagal savo cheminę struktūrą. Jie priklauso egzogeninių aminorūgščių grupei ir yra būtini mūsų mityboje, nes mūsų kūnas nesugeba jų sintetinti. Jie yra neatskiriamas baltymų sintezės elementas, o daugiau kaip 30% mūsų raumenų sudaro BCAA. Neabejotinai BCAA mūsų mityboje yra esminis dalykas ne tik sveikatai, bet ir raumenų auginimui, atsinaujinantiems po sunkių treniruočių ir kūno riebalų mažinimui.
 
Grynasis produkto svoris: 400 g
Porcijos viename inde: 80
Porcijos dydis: 5 g
 
Maistingumo deklaracija: 100 g / porcijai 5g
L-leucinas 64 g / 3200 mg
L-izoleucinas 8 g / 400 mg
L-valinas 8 g / 400 mg
 
Sudedamosios dalys: L-leucinas, emulsiklis - rapsų lecitinas, L-valinas, L-izoleucinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - citrinos rūgštis, kvapiosios medžiagos, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K.
Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.
Vartojimas: Įpilkite 5 g (1,5 samtelio) į 100 - 150 ml vandens ar sulčių. Treniruočių dienomis suvalgykite vieną porciją per dieną prieš arba po treniruotės. Ne treniruočių dienomis suvalgykite vieną porciją pabudę.
Neviršykite rekomenduojamos vartoti dienos dozės. Maisto papildas negali būti naudojamas kaip įvairios dietos pakaitalas (pakaitalas). Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Negalima valgyti, jei yra alergija kuriai nors produkto sudedamajai daliai. Produkto neturėtų naudoti vaikai, nėščios moterys ir maitinančios motinos. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Kilmes salis Lenkija

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (0)

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

OstroVit BCAA 8-1-1 400g.

21,00 € 13,49 €