• -5,01 €
  • E-KAINA
    - 25 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

ActivLab Muscle Up Protein 700g.

1080
20,00 €
14,99 € Sutaupote 5,01 €
Su PVM
Įvertinimas
(2)
Skonis
Kiekis

5.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Milteliai, praturtinti baltymais ActivLab Muscle Up Protein su saldikliu (-iais)

Muscle Up Protein yra aukščiausios kokybės išrūgų baltymų, dažniausiai naudojamų sportuojant, šaltinis. Be to, produktas  praturtintas kreatinu ir taurinu.

Išrūgų baltymų koncentratas yra aukščiausios kokybės gyvulinis baltymas, gaunamas iš išrūgų, kurios yra sūrio gamybos proceso šalutinis produktas. Šiuo metu technologiniai procesai leidžia išskirti išrūgų baltymus iš išrūgų. Tai įmanoma dėl ultrafiltravimo proceso, kuris leidžia išrūgas pašalinti iš riebalų ir laktozės.

Išrūgų baltymų koncentratas pasižymi didele biologine verte ir didele egzogeninių aminorūgščių dalimi.

Produkte taip pat yra taurino arba 2-aminoetansulfonrūgšties – organinio cheminio junginio iš biogeninių aminorūgščių grupės, esančios gyvūnų audiniuose. Tai nebaltyminė aminorūgštis, o tai reiškia, kad ji nesukuria žmogaus raumenų baltymų. Žmogaus audiniuose ir kraujyje jis randamas laisvoje būsenoje ir sudaro 1/1000 kūno svorio. Jame yra daug nebaltyminės aminorūgšties, todėl mes stebime didžiulį taurino vaidmenį reguliuojant daugybę organizmo funkcijų. Ši medžiaga, be kita ko, gerina riebalų apykaitą, saugo nuo diabeto išsivystymo, gerina širdies veiklą, mažina kraujospūdį, gerina regėjimą ir saugo kepenis.

Ypatybė, dėl kurios ši amino rūgštis labai išpopuliarėjo tarp sportininkų, neabejotinai yra katabolinių procesų raumenyse slopinimas, kartu suintensyvinant anabolinius procesus.

Be to, taurinas gali padėti transportuoti kitą svarbią aminorūgštį – kreatiną. Kreatinas yra nuolatinė raumenų audinio sudedamoji dalis ir atlieka esminį vaidmenį cheminiuose pokyčiuose, kurie sukelia raumenų susitraukimą. Kreatinas žmogaus organizme gaminamas iš glikokolio (aminoacto rūgšties). Jis apsaugo raumenų ląsteles nuo oksidacinio streso, padidina baltymų sintezę, kuri turi įtakos raumenų masės augimui ir pagreitina raumenų regeneraciją.

Grynasis kiekis: 700g. 

Maistingumo deklaracija 

Viena porcija (50g + 200ml vandens) / 100 g

Energinė vertė 891,5 kJ / 210,5 kcal / 1783 kJ / 421 kcal

Riebalai 2.5g / 5g

iš kurių sočiųjų 1.7g / 3.4g

Angliavandeniai 12g / 24g

iš kurių cukrų 2g / 4g

Baltymai 35g / 70g

Druska 0,25g / 0,5g

Kreatinas 0,85g / 1,7g

Taurinas 3g / 6g

Sudedamosios dalys: Išrūgų baltymų koncentratas (iš pieno) 70%, maltodekstrinas, kreatino monohidratas, taurinas, kvapiosios medžiagos, kakava 1% (šokolado skonio), koncentruotos braškių sultys miltelių pavidalu 0,1% (braškių skonio), vanilės milteliai 0,1% (vanilės skonio). ), pieno riebalai (fudge skonis), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis (braškių skonis), tirštiklis: ksantano derva, saldikliai: acesulfamas K ir sukralozė, dažikliai: amoniako karamelė (skoniai: šokoladas, sūdyta karamelė, fudge), karminas (braškių skonio). ), karotenai (skoniai: sūdyta karamelė, fudge), druska (sūdytos karamelės skonis).

Vartojimas: 50 g (2 kaušelius) ištirpinkite 200 ml vandens arba pieno. Naudokite kartą per dieną, geriausia po treniruotės.

Pakuotėje yra matavimo kaušelis.

Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje, uždaroje pakuotėje, mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (2)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

ActivLab Muscle Up Protein...

20,00 € 14,99 €