• -3,05 €
  • E-KAINA
    - 12 %
GREITAS PRISTATYMAS: užsisakius iki 13 val., prekes išsiųsime tą pačią darbo dieną!

MEGABOL New Mass Mutation 2,27 kg.

2068
25,00 €
21,95 € Sutaupote 3,05 €
Su PVM
Įvertinimas
(1)
Skonis
Kiekis

7.32 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Megabol New Mass Mutation. Grynasis kiekis 2270g. Su saldikliu.

New Mass Mutation – tai angliavandenių ir baltymų produktas, praturtintas amino rūgštimis. Šiuolaikinis svorio didintojas su 30 proc. baltymų 100g. produkto. Pagamintas naudojant JAV firmos EXP medžiagas ir patentą.

Megabol New Mass Mutation - tai Nauji ingredientai. Naujos proporcijos. Naujos galimybės!

Jei jums pirmiausia rūpi MASĖ, turite turėti produktą, kuris jums duos daugiausiai. Daugiau kalorijų, puikus virškinamumas ir daugiau neįkainojamų baltymų! Rinkoje yra gerų gainerių, bet atminkite, kad geras gaineris yra tas, kuriame yra geras baltymas (daugiausia išrūgos), o geriausias yra papildomai padidintas jo kiekis!

NEW MASS MUTATION ™ yra moderniausia statybinė medžiaga, sukurta 2009 m. Jo pranašumas prieš panašius gainerius yra iki 30% padidintas baltymų kiekis ir atitinkamai sumažėjusios glikeminės apkrovos porcijoje bei padidėjęs bendras aminorūgščių kiekis. 

GERIAU, nes jis pagrįstas baltymų kiekiu, padidintu 50%, palyginti su konkurentais.

GERIAU, nes jame yra net 10 baltymų šaltinių kompleksas unikaliame rinkinyje

GERIAU, nes jame yra VIVAX4™ – geriausių angliavandenių, kokį tik galite įsivaizduoti

GERIAU, nes jame taip pat yra puikiai parinktas grynų L-amino rūgščių rinkinys.

TURINYS - 28 PILNOS PORCIJOS!

NEW MASS MUTATION™ sudaro 4 kompleksai.

100% gyvulinės kilmės baltymų mišinys MULTIPRO™: Izoliato ir išrūgų baltymų hidrolizato mišinys, Išrūgų baltymų koncentratai kaip kita baltymų dalis,

Kiaušinio baltymo izoliatas ir kiaušinio baltymo izoliatas.

New Mass Mutation sudėtyje yra AMINOFIT™ – daug azoto turinčio aminorūgščių mišinio, kuris padidina baltymų panaudojimo efektyvumą ir didina jėgą bei treniruočių galią.

Trečiasis kompleksas yra VIVAX4™ – angliavandenių mišinys, įskaitant krakmolą su didžiausiomis angliavandenių dalelėmis! Kuo didesnė angliavandenių molekulė, tuo greičiau jie palieka skrandį ir geriau papildo glikogeną – medžiagą, kuri yra pagrindinis raumenų energijos šaltinis. Kuo daugiau glikogeno raumenyse – tuo intensyvesnė ir ilgesnė gali būti treniruotė. Ketvirtasis kompleksas yra LIPOMAX™, kurio sudėtyje yra inozitolio (iš lecitino) ir esminių MCT nesočiųjų riebalų rūgščių, t. y. vidutinės grandinės riebalų rūgštys, jos yra idealus energijos šaltinis!

100 g. produkto maistinė vertė:
Baltymų – 30 g;
Angliavandenių – 61 g;
Riebalų – 2 g.
Energinė vertė – 382 kcal/1621 kJ.

Maistingumo deklaracija porcijoje (80 g.):
Baltymų – 24 g;
Angliavandenių – 48,8 g;
Riebalų – 1,6 g;
Laisvos formos amino rūgščių – 2720 mg.

Sudėtis: maltodekstrinas, ryžių krakmolas, išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų hidrolizatas, kiaušinių baltymai, kiaušinių trynių izoliatas, hidrolizuotas globinas išgautas iš kiaulienos, glutamino peptidai, MCT palmių aliejus, sojos lecitinas, AMINOFIT™ mišinys (b-metilguanindino acto rūgštis, l-lizinas. l-leucinas), ksantano derva, acesulfamas K, natrio ciklamatas, saldiklis - natrio sacharinas, dažiklis tartrazinas.

Vartojimas: porciją 80 g. (8 matavimo indeliai) sumaišyti su 250 ml vandens, vartoti 1-3 kartus per dieną. Geriausia atsikėlus ryte, po treniruotės ir likus kelioms valandoms iki miego.

Pastaba. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams, todėl gali kažkiek skirtis nuo pačios prekės (pvz. gamintojui pakeitus pakuotės dizainą). Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 616 42124 arba el. paštu info@proteinas.lt.

E-KAINA - kaina, galiojanti tik perkant internetinėje parduotuvėje.

100% quality
chat Komentarai (1)
Įvertinimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

MEGABOL New Mass Mutation...

25,00 € 21,95 €